Чому депутати опозиції так мляво боролися за звільненні Тимошенко може керівникам опозиції вигідно, щоб Юля сиділа?

Такі чутки, в рамках чергової брудної технології, через свої підконтрольні ЗМІ цілеспрямовано розповсюджують регіонали. Їхня головна мета – дискредитувати соратників Юлії Тимошенко.

Про це говорять в Об’єднаній опозиції.

Керівники опозиції не можуть бути зацікавленими в ув’язненні свого лідера апріорі. Їм це просто не вигідно, бо безпосередня участь у політичному процесі такого харизматичного лідера відкриває значно ширші політичні перспективи для всіх членів команди.

«Члени Об’єднаної опозиції робили і робитимуть все, щоб звільнити Юлію Тимошенко. Але, погодьтесь, навіть народним депутатам дуже важко протистояти потужній репресивній машині, у розпорядженні якої тисячі бійців «Беркуту», підконтрольна прокуратура та кишенькові суди, і якій дана чітка команда на знищення опонентів влади.

Визволення із тюрми її, а також Юрія Луценка та інших політичних в’язнів є ключовим пунктом у програмі ОО «Батьківщина», який буде реалізований у новому парламенті у першочерговому порядку. Всі замовні судові рішення будуть переглянуті з повним дотриманням принципу верховенства права, неправосудні вироки – скасовані, політв`язні – звільнені, судді та прокурори, які порушували закон і засуджували людей за політичними мотивами – притягнуті до відповідальності», — кажуть в Об’єднаній опозиції.

За їх словами, те, що Юлія Володимирівна в тюрмі, зовсім не означає, що вона знаходиться в повній ізоляції і не має впливу, як би цього не хотіла влада. Навіть з-за ґрат в неї є можливість бути в курсі подій та керувати всіма процесами в партії і Об’єднаній опозиції.

 

Леся, 11.09.2012 09:46



Вибір редакції

Найпопулярніші новини