Ми розуміємо, що тюремники бояться назвати прізвище Януковича в суді

Державній пенітенціарній службі знадобилося два дні, щоб розшукати у законодавстві норму, яка дозволяє встановлення відеокамер спостереження.
 
При цьому громадськість так і не отримала відповідь на запитання про тих, хто встановив три з шести відеокамер у лікарні «Укрзалізниці», про які бояться говорити у суді навіть тюремники, і за чиїм наказом порушується право Юлії Тимошенко на конфіденційність.
 
Про це йдеться у повідомленні прес-служби партії «Батьківщина».
 
Для тих, хто не зрозумів суть вчорашнього нашого повідомлення, ще раз нагадуємо, що під час слухання в Окружному адміністративному суді м. Києва позову лідера опозиції Юлії Тимошенко щодо неправомірності дій Державної пенітенціарної служби та міністерства охорони здоров‘я працівник пенітенціарної служби заявив, що лише три з шести відеокамер встановлені тюремникам, а на запитання «кому належить решта?»  відповів, що не знає чиї це відеокамери.
 
З огляду на це продовжуємо наполягати на оприлюдненні інформації про тих, хто нелегально встановив три відеокамери, про які працівники пенітенціарної служби не можуть доповісти навіть суду.
 
Ми розуміємо, що представники пенітенціарної служби бояться назвати прізвище Януковича у суді, однак, громадськість має знати, хто і з якою метою незаконно збирає інформацію конфіденційного характеру про Юлію Тимошенко, яку режим незаконно позбавив волі по сфабрикованій справі.
Леся, 06.09.2012 15:48



Вибір редакції

Найпопулярніші новини