Голова Косівської райради у робочий час бере участь у агітаційних заходах «регіонала» Василя Чуднова (відео)

10 вересня спостерігачі ОПОРИ зафіксували, як у робочий час голова Косівської районної ради Андрій Клуб брав участь у зустрічі свого однопартійця та кандидата Василя Чуднова з виборцями села Микитинці (округ №89).

Це свідчить про те, що голова райради Андрій Клуб свій робочий час використовує не лише для виконання посадових обов’язків, але й для участі в агітації. Те, що Андрій Клуб не перебуває у відпустці підтвердив прес-службі ОПОРИ в Івано-Франківській області депутат Косівської райради Дмитро Томич.

«Я сумніваюся в тому, що візит голови районної ради Андрія Клуба був пов’язаний з виконанням посадових обов’язків, оскільки у Микитинці він приїхав разом з кандидатом від Партії регіонів Василем Чудновим,  перебував поруч із ним під час зустрічі з виборцями, особисто жодного прийому громадян не провів, та разом з кандидатом покинув це село. Стаття 74 Закону України «Про вибори народних депутатів України» прямо забороняє посадовим і службовим особам у робочий час брати участь у агітаційних заходах. Оскільки до агітаційного заходу була залучена посадова особа, ОПОРА такий факт класифікує, як зловживання адміністративним ресурсом у виборчих цілях»  зазначає Іван Маруняк.

Леся, 12.09.2012 16:15



Вибір редакції

Найпопулярніші новини