Кандидат в народні депутати Ольга Просвєтова цілий рік жила на 2 тисячі гривень

26-річна Ольга Просвєтова кандидат у народні депутати України по 89 одномандатному виборчому округу з центром у місті Снятині. В народні депутати жінка йде шляхом самовисування.

Молода мешканка міста Івано-Франківськ, яка ніде не працює йде до Верховної Ради «не за депутатськими пільгами, які мають бути скасовані, а з тим, щоб відстоювати справедливість».

Як зазначає у своїй передвиборній програмі Ольга Просвєтова, уродженка Охінського району Сахалінської області, вона буде відстоювати державний статус української мови і у всьому та завжди буде радитися зі своїми виборцями. В разі перемоги вона готова приєднатися до будь-якої  фракції, яка відстоюватиме положення, максимально близькі до її переконань.

«У Верховній Раді я приєднаюсь до тієї фракції, яка відстоюватиме положення, максимально близькі до моїх переконань. Колір прапорів, при цьому, для мене значення не матиме. Але спочатку я пораджусь зі своїми виборцями», — пише у програмі Просвєтова.

 Цікавим є факт, що згідно декларації про доходи кандидат в минулому році отримала доходу майже 2 тис. грн.  Живе сама, принаймні в декларації ні слова про членів сім’ї. Виникає цілком слушне запитання: за які кошти кандидат братиме участь у парламентських перегонах, як сплатила передвиборчу заставу? І взагалі, яким чином можна прожити на дві тисячі гривень на рік.

Ольга Просвєтова немає ані житла, ані землі, ані транспортного засобу. Можна звичайно припустити, що в дівчини є хороші заощадження (не у фінустановах, бо про них у декларації ні слова), або хороші друзі та знайомі, які не дають їй пропасти з голоду і у всьому їй допоможуть і підтримають.

 

Леся, 11.09.2012 11:34



Вибір редакції

Найпопулярніші новини