Основне гасло передвиборчої програми Шевченка як у дитячому віршику: Я - все може, я – все знаю, я – усіх перемагаю

Незадовго до старту передвиборчих перегонів на окрузі  №83 значно активізувався Олександр Шевченко, директор ТОВ «Скорзонера».

Команда кандидата в народні депутати України працює «не покладаючи рук», хоча і не завжди вдало. Його «агітками» та біг-бордами завішані всі околиці та місто. Мабуть немає жодного мешканця який би не помітив егоїстичні Я - Шевченко! Я! Я!

А скільки зробив Олександр Шевченко насправді?

Його і футбол зацікавив, до якого раніше Шевченко не проявляв інтересу. І як в результаті ФК Прикарпаття став крахом його  передвиборчої кампанії.

І дороги…

 Він готовий за одну ніч взятися за найскладнішу ділянку дороги в Івано-Франківську.

 «На моїй дорозі можна буде десять років їздити з відбійними молотками», - підкреслив Олександр Шевченко.

На День Конституції кандидат відвідав Івано-Франківський обласний осередок українського товариства сліпих, де презентував Конституцію України, видану за його фінансової підтримки шрифтом Брайля.

Відкрили оновлений спортивно-оздоровчий клуб «Атлет». А там і нові металопластикові вікна, і новий спортінвентар та нові телевізори.

А ще чашки та ручки школярам (про рекламні буклети «Буковеля» уже мовчимо).

І все це з таким галасом та пафосом.

Нагадаємо, що, згідно з останнім соціологічним дослідженням, Олександр Шевченко має підтримку виборців на рівні 0,7%, пишуть «Ліхтарі». Правда, дослідження ще було наприкінці липня, тому цілком можливо, що рейтинг Шевченка у Франківську або виріс, або впав.

Найбільш притаманна форма роботи Шевченка - благодійництво–«підкуп» - це організація безкоштовного відпочинку в «Буковелі» і для школярів, і для пенсіонерів, і просто для всіх мешканців Івано-Франківська.

Залишається сподіватися, що всі ці соціальні програми не одноразова акція.

«Якщо мешканці Прикарпаття підтримають мене, висловлять мені довіру і доручать представляти їхні інтереси на вищому рівні я обіцяю, що всі наші соціальні програми, які започатковані цього року, будуть діяти й надалі», - говорить Олександр Шевченко. Звідси питання: а якщо не виберуть, то програм більше не буде?

Декларація ж Шевченка свідчить про те, що він майже на межі бідності. За минулий рік кандидат в народні депутати отримав 146тис 878 грн і все до копійки заробітна плата. Жодного нерухомого майна чи транспортного засобу у власності директора «Буковеля» немає, так само, як і фінансових зобов’язань. На рахунок в банку Олександр Шевченко вніс у звітному році майже 20 тис. грн..

А ось мати декларанта володіє земельною ділянкою 1000 кв.м та будинком загальною площею 635,5 кв.м. А ще жіночка полюбляє нові та дорогі автівки, у власності Шевченко А. А. (мати Олександра Шевченка) Lexus 2011 року випуску.

Фішка передвиборчої програми Шевченка – це проведення зимових олімпійських ігор на «Буковелі».

«Підтримую ідею проведення Зимових Олімпійських та параолімпійських ігор 2022 року в нашому краї. Як спеціаліст-практик в туристичній галузі, знаю, що це може стати локомотивом розвитку для області, принципово змінивши інфраструктуру та всебічно відкривши країні та світу її потенціал», — пише у програмі Шевченко.

Також Шевченко обіцяє розвивати раніше започатковані ним проекти в Івано-Франківську, а саме: розвиток аеропорту, ремонт доріг, допомога навчальним закладам та бібліотекам.

 

Леся, 10.09.2012 13:38



Вибір редакції

Найпопулярніші новини