Чи вирішують ці вибори реальні проблеми суспільства та влади в Україні?

Вибори 28 жовтня мають вирішальне значення: чи повернеться ситуація в країні у нормальне русло, чи далі розвиватиметься виключно в інтересах «сім’ї» та наближених до неї кланів.

Про це говорять представники Об’єднаної опозиції.

Більше того, за їх словами, питання стоїть дуже гостро: чи далі буде якась надія на краще життя, на вільний розвиток кожної особистості, чи поступово Україна перетвориться на заповідник «паханату», диктатуру кримінально-олігархічних груп, ізольовану від решти цивілізованого світу.

«Це питання може бути вирішене тільки твоїм голосом. Якщо ти щиро вважаєш, що всі політики однакові, якщо ти вже вирішив не йти на вибори – то саме ти будеш винен у тому, що твої діти не зможуть вчитися там, де хочуть, працювати так, як можуть за своїми знаннями, щоб заробити собі на гідну пенсію», — кажуть в Об’єднаній опозиції.

Наступний парламент може змінити Конституцію (і Партія регіонів заявила, що буде це робити), щоб назавжди закріпити авторитарно-феодальну, криміналізовану модель влади в країні. Це фактично зробить українських громадян кріпаками на своєї землі.

«Янукович хоче отримати в Раді конституційну більшість в 300 голосів. Розуміючи, що в 2015 році люди покарають його за невиконання обіцянок та антиукраїнську політику і не оберуть президентом,  він хоче поміняти Конституцію. Внести в неї такі правки, які дозволять йому або обратися в парламенті, або передати реальну владу в руки прем’єра й пересісти в крісло глави Уряду. Він планує правити й збагачуватися вічно. Чи збудеться ця його мрія, залежить від вас. Кожний голос за список Партії регіонів чи її за кандидата в окрузі,  - це голос за те, щоб Янукович залишився при владі не лише зараз, але і після 2015 року.    

У цих умовах будь-які інші «треті сили», опозиції, які прямо не заявляють цілі усунення від влади узурпаторів на чолі з чинним президентом та не діють разом з Об’єднаної опозицією, тобто виставляють неузгоджених кандидатів,  а також громадяни, які голосують «за гречку», або не йдуть на вибори – це спільники цієї влади, яка веде Україну у прірву кризи та міжнародної ізоляції», — кажуть в Об’єднаній опозиції. 

Леся, 06.09.2012 09:41



Вибір редакції

Найпопулярніші новини