Провокація, яку організували псевдосвободівці в Коломиї в першу чергу була спрямована проти Олександра Левицького

Провокація, яку організували псевдосвободівці в Коломиї в першу чергу була спрямована проти кандидата в народні депутати від Об’єднаної опозиції Олександра Левицького.

Як повідомив "Малакаві" кандидат від Об’єднаної опозиції в Коломийському виборчому окрузі проти нього, а не проти Олеся Донія лже-свободівці організували провокацію. Набагато більше інформації провокативного характеру було саме проти Олександра Левицького.

На думку Олександра Левицького це все було проведено для того, щоб Доній відтягнув голоси виборців, в наслідок чого відбудеться проходження Гдичинського.

«Доній може тільки голосно любити українську мову зі сцени, на цьому його внесок закінчиться, можливо, я і помиляюся», - коментує ситуацію кандидат від Об’єднаної опозиції Олександр Левицький.

«Коли відбуваються провокації проти опозиційних сил міліція нічого не робить і відвертає очі», — додає він.

Щодо провокації проти Олександра Левицького, то лже-«свободівці» роздавали газету, в якій була розміщенна брехлива інформація про те, що він як депутат обласної ради і голова бюджетної комісії бере хабарі за вирішення приватних питань.

Олександр Левицький каже, що він цього так просто не залишить, цією справою будуть займатися його юристи, саме на їх висновок він зараз і чекає.

«Найперше я спробую дізнатися де, хто і на які гроші друкувалися газети проти мене. Після, буду звертатися до фахових працівників юристів, щоб вони зайнялися цією справою, також, можливо, звернуся до окружної виборчої комісії», - заявляє Олександр Левицький

Леся, 05.09.2012 14:15



Вибір редакції

Найпопулярніші новини