Тарас Федорів іде на вибори по округу №85

Кандидат в народні депутати України по мажоритарному округу №85 Тарас Федорів — в. о. начальника відділу освіти Калуської РДА став останнім кандидатом саме по цьому округу.

Висунула його Народно-демократична партія.

 

Рейтинг цього кандидата, та й НДП в Калуші не дуже великий, якщо не сказати мізерний.

 

За результатами опитування, яке провела громадської організації «Вільні громадяни вільного міста Калуша» цей кандидат отримав би на виборах, якщо би вони проходили зараз, лише 1,1% голосів.  

Усього висуванців на окрузі не найбільше – лише вісім і технічна роль Тараса Федоріва тут майже очевидна.

 

В минулому році Тарас Федорів заробив 26 тис. грн., а це явно не достатньо для того, щоб провести повноцінну передвиборну кампанію. Можна вважати, що Народно-демократична партія, колись відома, а тепер не дуже, просто продовжує собі життя за рахунок технічних кандидатів.

 

«Не маючи великих власних статків, принципово не хочу й не буду шукати матеріальних ресурсів від теперішніх господарів життя, адже «хто платить, той замовляє музику!», —  заявляє кандидат і шукає ресурсів в інших місцях. Недавно оприлюднив реквізити свого виборчого фонду і попросив всіх спроможних йому допомогти. А ще, ймовірно, йому допомагає партія. Очевидно, що зароблених за рік Тарасом Федорівим коштів йому для того, щоб брати участь в парламентських виборах не вистачить.

Згідно декларації про доходи Тарасу Федоріву, двічі сільському голові Староугринівської сільської ради, належить земельна ділянка площею 6497 кв. метрів. У власності ж  сім’ї кандидата в народні депутати земельна ділянка 3476 кв.м (належить дружині)  та квартира площею 108 кв. м. Також сім’я Федорівих має два автомобілі  ЗАЗ 110307 2004 р.в. та  DAEWOO Lanos, 2007 року випуску.


Тарас Федорів і члени його родини не мають ані банківських заощаджень ані кредитів.

Мабуть, найбільше надбання 37-річного кандидата — його 5 доньок.

Леся, 06.09.2012 09:12



Вибір редакції

Найпопулярніші новини