На які результати розраховує опозиція та з ким створить коаліцію?

За результатами виборів Об’єднана опозиція сформуємо в новій Верховній Раді демократичну більшість, отримавши, як свідчать останні соціологічні дані, переконливу перемогу з великим відривом від Партії регіонів за партійними списками, і провівши достатню кількість депутатів по мажоритарних округах. Вкрасти перемогу ми не дамо. Для цього у нас є всі ресурси.

Про це говорять в Об’єднаній опозиції.

«У Верховній Раді ми точно не будемо співробітничати з Партією регіонів і комуністами. Для решти здорових політичних сил, які подолають прохідний бар’єр, двері до демократичної більшості завжди відкриті.

Так, нещодавно ми підписали угоду про спільні дії у новому парламенті з ВО "Свобода".

Що стосується мажоритарників, які пройдуть в парламент, то будь-хто може стати членом нашої коаліції, головне - ця людина повинна чітко заявити про свою опозиційність, голосувати і діяти згідно з цим, бути патріотом, демократом і професіоналом», — говорять в Об’єднаній опозиції.

За їх словами, сьогодні їх завдання - відвоювати у режиму законодавчий орган, щоб парламент перестав бути "кнопкодавочним" додатком до Адміністрації президента, а став інститутом захисту гідності і свободи людини в Україні. 

«Для цього ми і йдемо на вибори і звертаємося до людей за підтримкою», — говорять в Об’єднаній опозиції.

Леся, 11.09.2012 10:52



Вибір редакції

Найпопулярніші новини