Микола Зелінський зрадив присягу, яку давав в церкві на Біблії у 2010 році — Дмитро Шлемко

Микола Зелінський був членом партії ВО «Батьківщина» і саме як кандидат від цієї партії здобув перемогу на одномандатному округу в Тисмениці і став депутатом обласної ради.

Проте, як відзначив сам Зелінський сьогодні на прес-конференції, він ще з 2010 року мріяв стати народним депутатом і парламентські вибори 2012 року мали стати для нього нагодою потрапити в парламент. Політик хотів балотуватися по Тисменицькому округу від Об’єднаної опозиції, проте цей округ став квотою «Фронту змін».

«Проте ще до об’єднання Микола Зелінський заявив, що він хоче йти на вибори самовисуванцем. Йому пояснили, що за такі дії його можуть виключити з партії. Тому Зелінський написав відповідну заяву про вихід із партії. В ній так і написано, що я хочу йти на вибори самовисуванцем, а Об’єднана опозиція може мене кандидатом не висунути, тому я виходжу із партії», — відзначив в коментарях «Малакаві» народний депутат, голова штабу Об’єднаної опозиції в області Дмитро Шлемко.

Більше того, каже нардеп, Зелінський порушив клятву, яку давав в церкві на Біблії у 2010 році, коли став депутатом обласної ради.

«В клятві говориться, що якщо я зраджу політичну партію, то нехай Всевишній покрає мене і мою родину. Текст цієї клятви і підпис під нею Зелінським зберігається у мене в сейфі. Якщо комусь цікаво, можу показати», — сказав Дмитро Шлемко.

За його словами, Микола Зелінський не зможе стати переможцем на одномандатному окрузі в Тисмениці, і набере меншу кількість голосів, ніж набрав у 2010 році. Справа у тому, каже Дмитро Шлемко, що тоді його підтримувала політична сила «Батьківщина» і багато виборців голосували за неї, а не за кандидата, а тепер ця сила підтримувати Зелінського не буде.

Леся, 21.08.2012 17:31



Вибір редакції

Найпопулярніші новини