Ольга Сікора йде у Верховну Раду, аби відмінити всі антинародні зміни, які були запроваджені чинною владою

Сікора Ольга Мирославівна, директор ПП "Телерадіокомпанія ШАНС", член політичної партії Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина", буде балотуватися в народні депутати по 85 одномандатному виборчому округу як узгоджений кандидат від Об’єднаної опозиції.

Передвиборна програма кандидата в народні депутати від ВО «Батьківщина» по мажоритарному виборчому округу №85 Сікори Ольги Мирославівни починається із того, що вона, в разі обрання її народним депутатом, обіцяє зробити все для того, щоб програма Об’єднаної опозиції була втілена в життя. У разі невиконання зобов’язань, які беруть на себе кандидати в народні депутати від ВО «Батьківщина» і, зокрема, Ольга Мирославівна,  присягається написати заяву про складання депутатських повноважень.

«Я беру на себе зобов`язання перед своїми земляками домогтися: скасування антинародних змін пенсійного, податкового законодавства, трудового, бюджетного кодексів; відновлення справедливих пільг для тих, кого цих пільг було позбавлено у незаконний спосіб», — пише у своїй програмі Ольга Сікора.

А своїм землякам Ольга Сікора обіцяє домогтися створення та запровадження надійних інструментів захисту прав власників земельних паїв;

звільнення Калущини від ганебного статусу «зони екологічного лиха» шляхом ліквідації екологічної ситуації в регіоні;

належне фінансування і жорсткий контроль за використанням водних та лісових ресурсів;

ініціювати у Верховній раді законопроект щодо збільшення фінансової самостійності органів місцевого самоврядування;

 «У мене із молоком матері закладена велика любов до України, саме тому я буду віддано працювати на благо нашої Вітчизни. Ворог у нас зараз один – це Партія регіонів та її сателіти, які будуть відтягувати голоси від Об’єднаної опозиції. Я думаю, що люди уже не піддадуться на ті обіцянки, гроші, залякування і підтримають опозицію», — відзначила Ольга Сікора.

Кандидат в народні депутати  Ольга Сікора активно виступає проти діючої у місті влади. І в неї є потужний «помічник» - медіа ресурс. На сьогоднішній день Ольга Мирославівна є директором ПП «Телерадіокомпанія ШАНС» та головним редактором газети «Західний вісник» ПП «Телерадіокомпанія ШАНС». Головним політичним противником у Ольги Сікори завжди був міський голова Калуша Ігор Насалик. За її словами, саме Насалик довів міський бюджет Калуша до катастрофічного стану, адже піарився за бюджетні кошти.

Торік, згідно з декларацією про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру,  кандидат в народні депутати отримала дохід у розмірі 825970,0 грн., а члени її сім’ї – більше 1,4 млн. грн.. Заробітна ж плата Ольги Сікори за рік всього 4498 грн. Левова частка отриманого доходу від провадження підприємницької та незалежної професійної діяльності – 482503,0 грн., передачі в оренду майна – 98960,0 грн. Хоча існують і інші види доходів розмір який складає 240000,0 грн. Щодо нерухомого майна, яке перебуває у власності Ольги Сікори, його теж немало. Є 3 земельні ділянки, загальною площею 3634 кв. метри, за оренду чи придбання яких підприємець торік заплатила 153 тис. 090 грн., квартира придбана за 55тис. 152грн. (56 кв. м), та інше нерухоме майно площею майже 4000 кв. метрів. Члени сім’ї декларанта мають земельну ділянку на 1000 кв. м, житловий будинок на 235 кв. метри та інше нерухоме майно на 878 кв. метри. Автопарк у Ольги Сікори та її сім’ї  чималий. У власності є 15 автівок (з яких 10 вантажних автомобілів) та 8 напівпричепів різних марок та років випуску. Самій ж Ользі Мирославівні належать такі авто як: Субару Аутбек 2005 р.в., Хонда CRV 2008 р.в., Мерседес Бенц 1995 р.в. та 2 вантажниі автомобілі КРАЗ 65055 2006 р.в.

В 2011 році Ольга Сікора погасила позику та відсотки за позикою в розмірі 324408 грн. Щодо фінансових зобов’язань, то торік добровільне страхування коштувало кандидату 4460 грн., утримання майна – 3,5 тис. грн.,інші не зазначені витрати – 5600 грн.

 

 

Леся, 21.08.2012 10:18



Вибір редакції

Найпопулярніші новини