Олександр Шевченко вдався до шантажу

Кандидат в народні депутати Олександр Шевченко заявив, що він не допомагатиме жителям Івано-Франківська, якщо вони його не підтримають на виборах.

Про це він сказав на прес-конференції.

 «Обіцяю допомагати тому регіону, де я буду обраний депутатом. Якщо мене не оберуть, то за допомогу мешканцям відповідатиме той депутат, якого вони оберуть», — зазначив Шевченко, пише БРІЗ.

Натомість пан Шевченко продовжуватиме реалізацію соціальних проектів на Яремчанщині – в тому окрузі, від якого його було обрано депутатом Івано-Франківської обласної ради. Кандидат в нардепи також порадив івано-франківцям подивитись, як живуть ці території сьогодні, щоб зрозуміти, що їх очікує в разі його перемоги на виборах до парламенту

Нагадаємо, зараз Шевченко проводить своєрідний «підкуп» виборців. Зокрема, пропонує мешканцям міста віддавати дітей до його соціального табору. Таким чином він розраховує отримати підтримку на виборах вдячних батьків.

Також насторожує відвертість Шевченка. Він не робить таємниці з того, що його основна ціль – мандат, а не допомога, наприклад, соціально незахищеним категоріям населення.

Окрім того, якщо все так прекрасно у Шевченка склалося із Яремчанським районом і там його знають і цінують, то незрозуміло, чому він вирішив іти на вибори по 83 одномандатному округу.

Леся, 20.08.2012 12:44



Вибір редакції

Найпопулярніші новини