Анушкевичус іде в народні депутати

Міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус іде в народні депутати. Кандидатом у депутати він був висунутий Всеукраїнським з’їздом Української народної партії, у якій він є заступником голови та очолює Івано-Франківську обласну організацію.

Анушкевичус подав свої документи  у ЦВК і отримав добро на участь у виборах. Йтиме у народні депутати по одномандатному округу №83 в Івано-Франківську.

Передвиборна кампанія міського голови йтиме під гаслом «Збережемо Україну».

«Я – українець. Я вірю в краще майбутнє свого народу. Свої зусилля як депутат спрямую на зміцнення Української Національної Держави», — пише у своїй програмі Віктор Анушкевичус.

У Верховну Раду він йде, аби відстоювати українську державу, добробуту громадян, побудувати національну економіку, розвивати село, очистити владу від казнокрадів, сформувати чесний суд.

Також Віктор Анушкевичус окреслив свої основні пріоритети в роботі на окрузі. Обіцяє ремонтувати дороги, не допустити необґрунтованого підвищення тарифів, вирішувати екологічні проблеми.

Міський голова допомагатиме своїм виборцям «у вирішенні конкретних проблем: покращення стану доріг, роботи закладів освіти, медицини, культури, транспорту; співпраця з головами сіл, селищ і міст, місцевими радами для надання підтримки громадам, в недопущенні необґрунтованих підвищень тарифів комунальних послуг».

Анушкевичус обіцяє, що прислухається до проблем кожного виборця, обіцяє постійно бути на зв’язку з ними через мережу своїх приймалень.

Віктор Анушкевичус у минулому році заробив 144 тис. 596 гривень (з них зарплата становить 143 тис. 837 грн.) Сім’я Анушккевичуса у минулому році заробила 525 тис. 599 гривень.

Анушкевичус має дві квартири площею 173,3 та 49,9 квадратів. У власності сім’ї є дві земельних ділянки площею 675 та 1265 квадрати.  Сімя володіє гаражем (23 квадрати) та іншим нерухомим майном площею 1650,6 та 532,7 квадрати.

Автомобіля Віктор Анушкевичус не має. Сім’я ж мера має у володінні вантажній автомобіль «Мерседес» 1997 року випуску.  На рахунках у банках у міського голови трохи більше шести тисяч гривень .

Нагадаємо, що міський голова Івано-Франківська піддається найбільшій критиці через стан доріг в Івано-Франківську. Місцеві таксисти навіть на його честь назвали одну із вулиць. Міського голову також звинувачували у корупції та зловживанні службовим становищем, проте факти корупції в суді не були доведені.

Ще один кандидат по 83 округу Володимир Чорноус каже, що Анушкевичус іде у Верховну Раду, аби здобути депутатську недоторканість.

Леся, 16.08.2012 11:16



Вибір редакції

Найпопулярніші новини