Представники Об’єднаної опозиції представили своїх кандидатів в народні депутати на мажоритарні округа на Прикарпатті

На спільній прес-конференції обласних лідерів трьох партій «Батьківщини», «Фронту змін» і «Свободи» були представлені кандидати від опозиції на одномандатні округи Прикарпаття.

По 87  виборчому округу буде балотуватися депутат обласної ради Манолій Піцуряк.

«Це один із наших кращих кандидатів, високого рівня політик. На базовому рівні знає, що так медицина», — відзначив лідер обласної «Свободи» Олександр Сич.

«Ми переможемо разом з народом. На цих виборах буде працювати ідея і гроші, гроші – це діюча влада. Іду в народні депутати для того, щоб зупинити ті реформи, які ведуться проти народу», — відзначив Манолій Піцуряк.

По 84 округу з центром у Тисмениці у народні депутати буде йти Володимир Купчак, який за словами народного депутата Дмитра Шлемка «уже доріс до роботи в політиці».

«Сумні часи настали у нашій державі. Вперше під сумнів ставиться наша мова, релігія, державність. Влада думає, що народ дурний, його можна купити гречкою, цементом. Але люди навіть у найвіддаленіших селах розуміють, що треба голосувати серцем», — відзначив Володимир Купчак.

По 85 одномандатному округу із центром у Калуші у народні депутати буде йти Ольга Сікора. «Одна жінка проти всіх чоловіків на окрузі. Ольга Сікора готова до перемоги, вона справжній борець із міськими чиновниками», — сказав Дмитро Шлемко.

«У мене із молоком матері закладена велика любов до України, саме тому я буду віддано працювати на благо нашої Вітчизни. Ворог у нас зараз один – це Партія регіонів та її сателіти, які будуть відтягувати голоси від Об’єднаної опозиції. Я думаю, що люди уже не піддадуться на ті обіцянки, гроші, залякування і підтримають опозицію», — відзначила Ольга Сікора.

По 86 округу із центром у місті Долина балотуватиметься в народні депутати Анатолій Дирів. «Про нього уже всякого такого написали, що можна читати це все як романи. Його визнають як реального конкурента. Якщо про нього багато пишуть, значить бояться», — сказав Дмитро Шлемко.

«Влада нічого нового не придумала, спрямувала проти опозиції клонів, виливає бруд у ЗМІ. Але ми переможемо. Однозначно», — сказав Анатолій Дирів.

По одномандатному округу №88 з центром у Коломиї в народні депутати буде балотуватися депутат обласної ради Олександр Левицький. «У 32 роки він кандидат у народні депутати, це дуже круто, як каже молодь. Але своєю працею він заслужив визнання на окрузі», — сказав Дмитро Шлемко.

«Я можу і повинен відстоювати і відстою  програму, з якою іде Об’єднана опозиція в парламент. Депутат повинен бути народним. Він не повинен боятися заїжджих патріотів і гречкосіїв», — сказав Олександр Левицький.

По 89 одномандатному округу з центром у Снятині кандидатом в народні депутати буде йти Василь Гладій. «Він йшов до влади із самого низу, долаючи кожен щабель», — відзначив Дмитро Шлемко. А Олександр Сич відзначив, що Гладій є надзвичайно кваліфікованим управлінцем і політиком.

«У нас мета – змінити режим Януковича. Ми ідемо до людей з конкретною програмою, у нас є конкретний пакет законів, який ми будемо приймати, як прийдемо в Верховну Раду. Сама зміна влади нічого не дасть, треба змінити політичний курс», — сказав Василь Гладій.

По 83 округу в Івано-Франківську в народні депутати йтиме Олександр Сич.

«Я готовий працювати у Верховній Раді і моя робота принесе користь державі», — відзначив Олександр Сич.

 

 

Леся, 16.08.2012 09:49



Вибір редакції

Найпопулярніші новини