Проти Сича знову застосовують брудні політтехнології. Тепер його звинувачують у тому, що він не віддає борги

Проти кандидата узгодженого з Об’єднаною опозицією на одномандатному виборчому округу в Івано-Франківську Олександра Максимовича Сича тривають провокації.

Так, сайт «Полеміка» опублікував інформацію про те, що минулого року Олександр Сич відзначав своє день народження і у жителів сусідніх сіл позичив продуктів на 15 тис. гривень. Цей борг він, начебто, не віддав і по сьогоднішній день. Начебто, лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок дав вказівку закрити цей борг і прослідкувати, аби ця інформація не потрапила у ЗМІ.

Над такою інформацією в обласній прес-службі «Свободи» просто сміються. Кажуть, що це чергова чорна політтехнологія, яка спрямована на дискредитацію Олександра Сича.

«Перемогти його законними методами чинна влада не може, тому з’являються клони, тому в ЗМІ викидають недостовірну інформацію, яка має на меті дискредитувати Олександра Сича. Інформація про те, що Олександр Сич має борги за якісь там продукти не відповідає дійсності, це просто абсурд. У нього нормальна зарплата, він може все і сам оплатити, а не брати в борг», — сказав в коментарях «Малакаві» прес-секретар обласної «Свободи» Ігор Кравчук.

Зрештою, якщо заглянути у податкову декларацію Олександра Сича за минулий рік, оприлюднене на сайті ЦВК, то видно, що його сукупний дохід у минулому році склав майже 262 тис. гривень. 

Леся, 15.08.2012 12:12



Вибір редакції

Найпопулярніші новини