«Клона» Сича можуть зняти з передвиборної гонки

«Зараз стоїть черга за тим, щоби отримати прізвище Сича, але копія ніколи не зможе бути оригіналом», — так сьогодні на прес-конференції прокоментував ситуацію із реєстрацією клонів узгодженого кандидата від Об’єднаної опозиції на 83 одномандатний виборчий округ Олександра Максимовича Сича голова обласного штабу Об’єднаної опозиції Дмитро Шлемко.

Саме тому, каже Дмитро Шлемко, незважаючи на чорні політтехнології, які використовують проти Олександра Сича, вони не спрацюють, і голова обласної ради отримає перемогу на окрузі.

Також на прес-конференції голова обласних «свободівців» Олександр Сич прояснив ситуацію із двома бувшими свободівцями (були виключені із партії в лютому цього року, за те, що голосували на сесії Коломийської райради в унісон із Партією регіонів) Романом Височанським та Михайлом Кирилюком, останній і змінив своє прізвище та ім’я, аби стати другим Олександром Сичем.

«Один із них 26 липня настільки став моїм фанатом, що змінив своє ім’я та прізвище», — сказав Олександр Сич.

Окрім того, два бувших свободівці, вводять в оману виборці, вказуючи в своїх документах, поданих в ЦВК, що вони являються членами ВО «Свобода».

За словами Олександра Сича, уже подані відповідні заяви в судові органи. «Свобода» вимагатиме зняти із реєстрації кандидатів, які подали про себе недостовірну інформацію, або, як мінімум, видалити із графи партійність партію «Свобода», оскільки ці два кандидати не являються представниками політичної сили.

Леся, 14.08.2012 15:11



Вибір редакції

Найпопулярніші новини