Василь Противсіх-Гуменюк іде на вибори в Івано-Франківську

Василь Гуменюк, який приймав участь як кандидат у президентських виборах, правда під прізвищем Противсіх, вирішив спробувати потрапити в парламент.

Він висунув свою кандидатуру по одномандатному округу №83 в Івано-Франківську. Гуменюк позиціонує себе як юриста і професіонала в державному будівництві.

«Вважаю, що народним депутатом має бути не політикан, спортсмен чи артист, а мудрий, досвідчений професіонал – державотворець», — пише у своїй програмі Гуменюк.

Своїм виборцям Гуменюк обіцяє, що відстоюватиме права віруючих усіх конфесій. Студентам обіцяє більші зарплати. Каже, що займеться енергозбереженням та ремонтом доріг.

Погляди в державобудівництві зводяться до того, що треба ввести виключно мажортарну систему виборів депутатів, скоротити кількість депутатів у Верховній Раді до трьохсот. Відмінити їм пільги та зняти з них недоторканість.

«Заявляю чесно, що за мною не стоять ні політичні партії, ні фінансові боси. Я за 21 рік не «прихватизував» жодної копійки  народного майна. Моя совість чиста перед Богом, собою і людьми», — пише у своїй програмі Василь Гуменюк.

Нагадаємо, що коли Гуменюк приймав участь у президентських виборах у якості кандидата, політологи говорили про те, що він являється технічним кандидатом і грає на стороні Віктора Януковича. Зокрема, про це свого часу казав політолог Володимир Фесенко. За його словами, в першу чергу на технічність Гуменюка вказує той факт, що напередодні виборчої кампанії він змінив прізвище. Про те, що Василь Противсіх – це технічний кандидат, казала і Юлія Тимошенко, який разом грає із Віктором Януковичем. До речі, коли Противсіха спитали, за кого він буде голосувати у другому турі президентських виборів, він без вагань відповів, що за Віктора Януковича.

Очевидно, що і цього разу Василь Гуменюк буде працювати по уже відпрацьованому на президентських виборах сценарію, і відтягувати голоси від опозиційних кандидатів.

Леся, 13.08.2012 13:23



Вибір редакції

Найпопулярніші новини