Тягнибок дивується, як ЦВК могло зареєструвати клона Олександра Сича

Влада сьогодні не має шансів отримати перемогу на одномандатних виборчих округах в Західній, Центральній та Північній Україні. Тому вона вдається до незаконних методів гри, дисредетує кандидатів від опозиції та виставляє проти них клонів.

Про це заявив лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

Його обурила ситуація, яка склалася в Івано-Франківську, де кандидатом від опозиції йтиме свободівець Олександр Максимович Сич. На противагу йому ЦВК зареструвало ще одного кандидата-мажоритарника, теж Сича, правда, Олександра Володимировича. Тягнибок дивується, як ЦВК могло зареєструвати самозванця, який збрехав про свою партійність та вкрав програму ВО «Свобода».

«У цій ситуації дивує: як ЦВК зареєструвала кандидата, який не тільки вказав однакову з цим Олександром Сичем партійність, а й нахабно подав як свою передвиборчу програму до ЦВК програму ВО Свобода «Своя влада - Своя власність - Своє гідність на своїй Богом даній землі», — зазначив політик.

За його словами, така ситуація свідчить про те, що влада не може чесно і відкрито конкурувати з опозицією.

Також, за його словами, «Свобода» буде подавати позов до суду з вимогою притягти до відповідальності шахраїв, які йдуть «клонами» на вибори.

Леся, 13.08.2012 08:37



Вибір редакції

Найпопулярніші новини