У Франківську від комуністів у депутати буде йти Міглачов, який нічого не має

По одномандатному виборчому округу в Івано-Франківську від КПУ буде йти Ігор Міглачов, 1983 року народження. У своїй програмі він обіцяє, що як стане народним депутатом, буде боротися із корупцією. Зробить вся для того, аби подолати безробіття і забезпечити людям достойну зарплату.

«Для цього пропоную: повернути в державну власність підприємства базових секторів економіки; за рахунок модернізації виробничих потужностей і підвищення продуктивності праці забезпечити істотне зростання доходів трудящих», — пише у своїй програмі Міглачов.

Окрім того, комуніст обіцяє зупинити ріст цін на продукти харчування та медикаменти першої необхідності, зробити медицину доступною для кожного. Також в раді Міглачов буде домагатися «домогтися морального оздоровлення суспільства».

Ігор Міглачов живе на одну зарплату. Згідно його декларації у минулому році він заробив 22 тис. 247 гривень. Із них 20 тис. 767 – це зарплата. 1700 грн. – матеріальна допомога. Міглачов не має у власності ні квартири, ні будинку, ні земельної ділянки, ні машини чи іншого рухомого чи нерухомого майна. Принаймні в декларації про це нічого не сказано. У членів сім’ї Міглачова у власності є квартира площею 30,6 квадратів.

Міглачов справжній представник трудящого клас. Правда, не зрозуміло звідки в нього кошти на передвиборну кампанію. За словами політологів, для того, щоб перемогти на окрузі, в нього треба вкласти 5 млн. гривень. Проте, можливо, кандидату з фінансами допоможе парія. Адже за словами Петра Симоненка, він знайшов спонсорів, які підтримують ідеї КПУ і готові вкладати кошти в просування партії. 

Леся, 14.08.2012 10:10



Вибір редакції

Найпопулярніші новини