Юрій Дерев’янко не виходив із «Фронту Змін», його – виключили — Володимир Шкварилюк

Юрій Дерев’янко не виходив із партії «Фронт Змін», його виключили з партії 8 серпня.

Про це сьогодні на прес-конференції сказав голова обласного осередку партії «Фронт Змін» Володимир Шкварилюк.

«Після того, як Юрій Дерев’янко пішов самовисуванцем обласна організація звернулась до Бюро партії і 8 серпня було прийнято рішення про виключення Дерев’янка з партії», — сказав Володимир Шкварилюк.

Політик дивується, звідки з’явилася інформація про те, що Дерев’янко мав іти кандидатом від Об’єднаної опозиції. Так, він три роки займався благодійністю на окрузі, яку зрештою, можна розцінювати як підкуп виборців, то хай би він нею займався і далі, але ж ні, в нього основна ціль – отримати мандат, говорить Шкварилюк.

«Це не ідейна людина. Його ціль – мандат», — відзначив політик.

Більше того, каже Шкварилюк, Дерев’янко не тільки сам іде в кандидати, а і веде за собою ще як мінімум чотири технічні кандидатури.

«Мало того, він реєструє ще чотири людини, які працюють у його благодійному фонді. Ще за моїми даними іде чотири кандидати, які близькі до нього», — сказав Володимир Шкварилюк.

Окрім того, Володимир Шкварилюк відзначив, що з «Фронту Змін» був виключений і пан Грабовецький, який працює у фонді Дерев’янка.

«Якщо вони дійсні патріоти, було би чесно і порядно не іти на вибори, а допомогти кандидатам від Об’єднаної опозиції», — сказав Володимир Шкварилюк.

Леся, 14.08.2012 14:26



Вибір редакції

Найпопулярніші новини