Олександр Сич: Нас поєднує спільна мета – розбудова європейської держави

В Івано-Франківську пройшла прес-конференція керівників політичних сил об'єднаної опозиції "Батьківщина" та Всеукраїнського об'єднання "Свобода". Голова Івано-Франківської територіальної організації Політичної Партії «Фронт Змін» Володимир Шкварилюк, голова обласної організації ВО «Батьківщина» Дмитро Шлемко, голова обласної організації ВО «Свобода» Олександр Сич розповіли журналістам про узгодженість дій на виборах до Верховної Ради та представили кандидатів в однамандатних виборчих округах від Об’єднаної опозиції.

Голова обласної організації ВО «Свобода» Олександр Сич зазначив: «Наші політичні сили об’єдналися для того, щоб в парламенті мати могутній ресурс. Наші домовленості мають практичний і стратегічний характер. Союзницькі дії будуть реалізовуватися у передвиборчій кампанії, під час самих виборів (власне у підрахунку голосів) та у Верховній Раді. Ставши депутатами ми матимемо одностайність, злагодженість та узгодженість дій. Мені імпонує те, що в нас є спільний світогляд, спільна позиція того, який характер матимемо у Верховній Раді.

Діяльність будь-якої політичної сили базується на ідеології. І закономірно, що в нашому об’єднанні є  певні розбіжності. Але те, що поєднує – це спільна мета. Ця мета – розбудувати національну, європейську, правову державу.

Тому задля досягнення цієї спільної мети практично ми працюватимемо над тим, щоб на рівні штабів були узгоджені дії, спільна сила, яка не допустить різних конфронтацій, спрямованих на розкол опозиції».

Леся, 14.08.2012 16:35



Вибір редакції

Найпопулярніші новини