Валерій Келестин із сукупним доходом майже 300 тисяч гривень – просив матеріальну допомогу

Валерій Келестин, який проживає у Рогатинському районі (місто Рогатин), вирішив чомусь  іти в народні депутати  по 85 одномандатному округу з центром в місті Калуші. Вірніше туди його заслала його Партія регіонів, членом якої він являється.

Валерій Келестин іде у Верховну Раду, щоб «спільними зусиллями подолати всі перешкоди на шляху зміцнення України».

Скидається на те, що Валерій Келестин, складаючи свою передвиборну програму все те, що прийшло йому на розум, і все те, що є в його соратників і конкурентів в програмах.

Список обіцянок вийшов поважним. Келестин обіцяє і розбудовувати українську державу, зберігати її культурну та історичну спадщину, залучати інвестиції, розвивати сільське господарство, сприяти розвитку малого і середнього бізнесу, комунальним підприємствам і багато-багато ще чого іншого.

Але Келестин на цьому не зупиняється і додає в кінці програми: «Цей перелік не є вичерпним», тобто хто що хоче почути, це і почує від кандидати.

Стосовно матеріального становища, то сімя Келестина жива на одну його зарплату, а це 247 тис. 279 гривень. Зрозуміло, що з такою зарплатою, родина бідує, тому Келестин в минулому році ще й отримував матеріальну допомогу у розмірі майже 35 тис. гривень.

Кандидат в народні депутати не має ні квартири, ні будинку, ні земельної ділянки, навіть машини, ні будь якого іншого рухомого чи нерухомого майна. Не має рахунків у банку. А ось сімя Келестина, немаючи жожних фінансових доходів, має  земельну ділянку площею 1400 квадратів та будинок площею 523,7 кв. м.

Цікаво, що Келестин в 2010 році був обраний в парламент, є членом фракції Партії регіонів. Якимись конкретними справами Келестин не запам’ятався, а от скандали були. Майже одразу після отримання мандату він спробував тиснути на представників ДАІ, які у Львові затримали жінку на краденому «Лексусі», який був у розшуку. Жінка виявилась близькою до Келестина, тому закрилася в машині і почала надзвонювати народному депутату. Він в свою чергу почав чинити тиск на представників ДАІ.

Цікаво, що профільні агропромислові видання говорять про те, що Келестин набрав кредитів для розвитку «Володимир-Волинського цукрового заводу», який спершу був оголошений банкрутом, а все майно заводу перейшло на новостворене рогатинське підприємство, засновником якого є брати Келестини, пишуть ЗМІ.

 

Леся, 17.08.2012 10:43



Вибір редакції

Найпопулярніші новини