Анушкевичус іде на парламентські вибори, аби перемагати

Чинний міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус буде іти на парламентські вибори по одномандатному округу №83.

Як він зазначив на прес-конференції, на вибори йде, щоб перемагати, а не просто для галочки.

«Ми дійсно єдина команда і це, напевно, відрізняє нас від усіх інших політичних проектів. Що ж стосується моєї участі у виборчих перегонах, то я йду на вибори», — відзначив Анушкевичус і  додав, що балотуватиметься виключно для перемоги, а не так як деякі його опоненти – заради цікавості, та для того, щоб розпорошити голоси виборців.

«Саме з метою утвердження українства в Україні, та з метою лобіювання інтересів Івано-Франківська я йду на вибори 2012 року», – запевнив Віктор Анушкевичус.

Окрім того, він відзначив, що вибори він би проводив кожного року. За його словами, кандидати в депутати вкладають в свої округи шалені гроші, щоб покращити інфраструктуру регіону і таким чином здобути прихильність виборців.

 «За даними комунальних служб, на виборах 2010 року кандидати в депутати вклали більше 10 мільйонів гривень в комуналку міста. Я б так вибори кожен рік проводив», — відзначив Анушкевичус.

Також йому подобається і той факт, що щось подібне відбувається і під час цьогорічної виборчої кампанії.

Леся, 20.08.2012 09:44



Вибір редакції

Найпопулярніші новини