Кандидат в народні депутати України Микола Зелінський звернувся до виборців з проханням про допомогу

На прес-конференції, що відбулася сьогодні у приміщенні конференц-залу готелю «Надія» кандидат в народні депутати України на виборчому окрузі № 84 Микола Зелінський розповів журналістам з ким іде на вибори, хто його підтримує та хто фінансує його виборчу програму.

Спершу він показав посвідчення кандидата в народні депутати і заявив: «це квота довіри, а не клаптик паперу!»

Микола Зелінський каже, що балотуватися до Верховної Ради він вирішив ще восени 2010 року, після перемоги на мажоритарному окрузі до обласної ради.

«Два роки діяльності дали позитивні результати. Виділялися кошти на ремонт дитсадків, шкіл, будинку культури та підтримувався розвиток спорту на селі», — відзначив Зелінській.

Більше того, він розраховує на перемогу.

«Я налаштований на перемогу і відчуваю підтримку десятків тисяч людей», - заявив він.

Саме ці люди, за словами кандидата, і фінансують його передвиборчу роботу.

 «Мене підтримують друзі», - заявив він, і навіть пожартував, що у його випадку, це як у приказці: «Не май сто рублів, а май сто друзі».

Також, відзначив Зелінський, він вирішив запозичити міжнародний досвід фінансування виборчих кампаній і має намір через соціальні мережі звернутися до всіх небайдужих, підтримати його фінансово. Для цього Зелінський уже навіть відкрив рахунок у банку і з сьогоднішнього дня усі небайдужі можуть переводити йому кошти для фінансування виборчої кампанії.

Окрім того, кандидат в депутати спростував інформацію про те, що його фінансує партія Наталії Королевскої «Україна Вперед»! Попри те, що в Івано-Франківську неодноразово говорилося, що Зелінський вийшов із партії «Батьківщина», від якої він і став власне депутатом, лише для того, щоб підтримати проект Наталії Королевської.

За словами експертів, оскільки на Прикарпатті Королевську розглядають виключено як проект Партії регіонів, Зелінськиий пішов на вибори в якості самовисуванця, аби не налаштовувати проти себе виборців. Проте, кажуть окремі політологи, його місія одна – відтягнути голоси від кандидата, що представляє Об’єднану опозицію на окрузі.

 

Леся, 21.08.2012 14:38



Вибір редакції

Найпопулярніші новини