Зелінський пояснив, чому вийшов із «Батьківщини»

Кандидат в народні депутати по 84 одномандатному виборчому округу Микола Зелінський, який нещодавно вийшов із ВО «Батьківщина» заявив сьогодні на прес-конференції про те, що його погляди не суперечать поглядам цього об’єднання.

Микола Зелінський заявив, що він прагнув бути кандидатом від об’єднаної опозиції, та на його жаль, керівництво партії повідомило, що від цього округу балотується кандидат від «Фронту змін», що розчарувало Зелінського, оскільки він вважає, що керівництво партії повинно було відстоювати цей округ.

Зелінський розповідає, що його місце посів кандидат менш досвідчений, як політик, але більш фінансово спроможний.

«Як законослухняний громадянин, не виконуючи рішення керівництва партії, я написав заяву про вихід з партії», — сказав Микола Зелінський.

Виборцям кандидат рекомендує підтримати «Свободу», «Батьківщину», та «УДАР» і стверджує що йде проти Партії Регіонів та комуністів, а партію «Україна – Вперед!» взагалі вважає антиукраїнським проектом.

Щодо основного опонента на майбутніх виборах, Микола Зелінський стверджує: «мій основний опонент – продажність людей та лінь, а виокремлювати когось із кандидатів я не буду»

Леся, 21.08.2012 16:27



Вибір редакції

Найпопулярніші новини