Сьогодні дороги Івано-Франківська у гіршому стані, ніж у районних центрах - Соловей

Депутат Івано-Франківської міської ради Юрій Соловей заявив, що місто втратило протягом 2006-2011 років майже всі комунальні підприємства з ремонту доріг. А станом на сьогодні в обласному центрі догори перебувають у гіршому стані, ніж у деяких районних центрах Прикарпаття.

«За період з 2006 по 2011 рік наше місто втратило майже всі провладні підприємства, які займалися ремонтом доріг, або вони перейшли в приватні руки. Сьогодні на межі банкрутства єдине КП «ДРЕУ». При цьому, на капітальний і поточний ремонт та експлуатацію доріг Івано-Франківська, за вказаний період часу, було витрачено понад 100 мільйонів гривень. Хочу зауважити,що практика сусідніх міст-побратимів говорить про те, що дана проблема, якщо є бажання та кошти, які витрачаються за цільовим призначенням, може успішно вирішуватися. Натомість, хочу констатувати, що сьогодні дороги міста у гіршому стані, ніж у районних центрах», - йдеться у депутатському запиті Юрія Солов’я.

Тому, народний обранець попросив на наступній сесії міського голову Віктора Анушкевичуса особисто відзвітувати про те, куди були витрачені вищезгадані кошти.

«Я прошу включити до порядку денного наступної сесії питання про ефективність витрачання бюджетних коштів на утримання, капітальний та поточний ремонт доріг за 2006-2011 роки і прошу Вас, Вікторе Андрюсовичу, особисто виступити доповідачем з даного питання», - заявив Юрій Соловей

Леся, 30.03.2012 10:34



Вибір редакції

Найпопулярніші новини