Королевська виключена з «БЮТ-Батьківщини» за порушення депутатської етики та співпрацю з Адміністрацією президента

Сьогодні, 14 березня 2012 року, народний депутат Наталія Королевська була виключена зі складу фракції «БЮТ-Батьківщина».
 
Відповідне рішення було ухвалене на засіданні фракції.
 
Причини, які змусили фракцію ухвалити це рішення, є такими:
 
1. Наведені журналістами факти систематичного підкупу Наталією Королевською та її політичною партією засобів масової інформації, що є неприпустимим порушенням депутатської та людської етики, ігноруванням демократичних принципів свободи слова.
 
2. Факт неголосування Наталії Королевської за включення до порядку денного постанови з вимогою негайного виконання рекомендацій про звільнення Юлії Тимошенко та інших політичних в’язнів, викладених в резолюції ПАРЄ, що є порушенням фракційної дисципліни, політичних та ідеологічних засад діяльності опозиції.
 
3. Факти систематичної співпраці Наталії Королевської з Адміністрацією президента, зокрема, повне сприяння влади у проведенні масштабної рекламної кампанії Королевської.
 
Крім того, на засіданні фракції було оголошено догану народному депутату Євгену Суслову за порушення фракційної дисципліни під час голосування за постанову щодо виконання вимог резолюції ПАРЄ.
Леся, 14.03.2012 15:11



Вибір редакції

Найпопулярніші новини