В нас викривлене відношення до міліції - Вишиванюк

Голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк під час прес-конференції прокоментував ситуацію навколо конфлікту у «Пасажі Гартенбергів».

На його думку наші люди не розумують, де знаходяться межі демократії та перетворюють її у вседозволеність, у той час забуваючи про призначення правоохоронних органів – підтримувати порядок.

«В нас викривлене відношення до міліції, охорони порядку. Коли міліція приїхала заспокоювати людей, які були на «веселі», так ті починають шукати демократів. У США не дай Бог протягнеш руку до полісмена – він має право тебе застрелити на місці і буде правий. А ми з одного боку хочемо порядку, а з іншого - вседозволеності. Якщо в нас шмаркачі почнуть зривати погони з міліціонерів при виконанні їх службових обов’язків, то ви мені вибачте – це не демократія. Я це коментую по тому, як деякі ЗМІ хочуть показати, які вони великі правозахисники, а прості трудящі вночі попід Гартенберга не ходять. Вибачайте, що може сказано занадто різко», - сказав Михайло Вишиванюк.

Леся, 27.02.2012 17:47



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини