До побиття людей правоохоронні органи не мають ніякого відношення - Гультайчук

Працівники «Беркуту» не брали участі у конфлікті з відвідувачами «Пасажу Гартенбергів», молодих людей побили зовсім інші особи.

Про це заявив керівник Центру зв'язків з громадськістю МВС України в Івано-Франківській області Василь Гультайчук.

«Я не може стверджувати, хто були ці особи, але до побиття людей записаних на відео, яке розмістили в мережі Інтернет, представники правоохоронних органів не мають ніякого відношення. Прокуратура, яка провела перевірку цього інциденту, не виявила ознак скоєння злочину чи перевищення службових повноважень працівниками правоохоронних органів. На підставі цього і відмовлено в порушенні кримінальної справи», - повідомив в коментарях «Малакаві» Василь Гультайчук.

Потерпіла Оксана Бульдяк обурена такими висновками, адже «беркутівці» приходили вибачатися та просили не писати заяви, натомість сьогодні вони вже не причетні до справи. Як розповідає пані Оксана, вона з друзями буде разом з адвокатом  думати, як бути далі.

«Ми вже про це чули. Один час вони до нас приходили, вибачалися, говорили, що хлопці гарячі, їм ще треба працювати і просили, щоб ми не подавали нікуди заяви. А тепер раз, виявляється що це не були хлопці з «Беркуту». Тому для нас це дивно. Можливо, ми нічого і не доб’ємося, якщо вони це все красиво заминають, але ми будемо радитися з адвокатом, що нам робити далі», - зазначає Оксана Бульдяк.

 

Леся, 27.02.2012 12:57



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини