В Івано-Франківську почали ремонтувати дороги вночі

Вчора о 23.00  в Івано-Франківську  на перехресті вулиць Сагайдачного - Вовчинецької – Деповської розпочалися перші роботи вибіркового капітального ремонту доріг, які цього року здійснюватимуться у вечірній та нічний час. Цю ділянку дороги вкладатиме київська фірма Київ СЕМ БУД

«Якщо нам дозволить погода, то ми здамо цей кусок дороги розміром близько 900 квадратів за дві зміни (дві доби). Зараз ми вирізаємо ділянку і готуємо її під асфальт. На об’єкті працює 21 людина, і ми будемо намагатися виконати все швидко і якісно», - розповів керівник робіт.

Не спалося в цю пору і представникам міської ради, які з великим захопленням спостерігали за всім, що відбувається. Секретар міської ради Руслан Марцінків зізнався, що йому часто доводитися працювати допізна, тому йому не важко було виїхати на нічний ремонт дороги. Безумовно, що початок ремонту доріг це надзвичайна подія у житті міста, яку не можна пропустити за жодних обставин. «Свободівці», які власне і були присутні на початку ремонтних робіт, отримували справжнє задоволення. Розглядали техніку, зазирали під машини і давали інтервю, одним словом, розважалися, як могли.

Леся, 09.06.2011 17:02



Вибір редакції

Найпопулярніші новини