Перевізника знову отримали на горіхи

На оперативній нараді виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради знову підняли питання про дотримання приватними перевізниками графіків руху на міських автобусних маршрутах та встановлення табличок з розкладом руху.

«Ми пропонували хоча б на кінцевих зупинках прикріпити таблички розкладу руху або повісити їх у автобусах, щоб люди могли знати, коли відправляється останній автобус, адже найбільше скарг саме через це», — говорить Руслан Марцінків, секретар міської ради

Перевізники запевнили, що така роботу вже розпочата, але результатів поки що не видно.

«Ви знаєте, я їздив у транспорті і поки що не бачив розкладу руху для громадян, тому прошу усунути цю проблему, а ми перевіримо», - сказав Руслан Марцінків.

Чиновники кажуть, що вже навіть знайшлося підприємство, яке мало б встановити такі інформаційні таблички, але не відомо, коли таке диво трапиться.

«Цим повинні займатися не перевізники, а управління житлово-комунального господарства. Але, щоб виконати цю роботу у них немає коштів», - заявив Василь Бабій, заступник начальника відділу транспорту і зв’язку.

Також влада поки що не знає, що робити зі стихійними стоянок громадського транспорту приміського сполучення в центральній частині міста.

«Стихійні стоянки, що утворилися внаслідок приміських перевезень це дуже складна тема. Ми створимо відповідну комісію з цього питання і, можливо, встановимо якийсь графік ночівель», - повідомив  Василь Бабій.

Леся, 09.06.2011 11:04



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини