У Франківську у ветеранів ніхто не плював — Марцінків

Ніхто в Івано-Франківську не плював у ветеранів і не зривав з них георгіївські стрічки.

Про це «Малакаві» повідомив керівник міського осередку «Свободи» Руслан Марцінків.

«На відміну від Львова люди себе вели мирно», — говорить Руслан Марцінків і додає, що «Свобода» не виступає проти ветеранів, а проти червоних прапорів.

«Ми поважаємо тих людей, які воювали. Правда, тоді вони жили в іншій державі і змушені були воювати під червоними прапорами, тепер держава інша», — зауважує керівник міської «Свободи».

За його словами, як заборонена ідеологія фашизму, так повинна бути заборонена і ідеологія комунізму, від якої постраждали мільйони українців, які були вбиті режимом чи вивезені в заслання.

«Свобода» не фашистська організація. Ми сповідуємо ідеї українського націоналізму. Ми послідовники ідей Бандери та Шухевича», — каже Руслан Марцінків.

Крім того, партія не є людиноненависницькою, «ми просто захищаємо свою українську націю», — додає очільник міської «Свободи».

Всі ж розмови комуністів про неповагу до ветеранів – це просто нагнітання ситуації, а події у Львові були розіграні владою для того, щоб відволікти увагу людей від проблем у соціально-економічній сфері, вважають у свободі.

 

Леся, 12.05.2011 15:18



Вибір редакції

Найпопулярніші новини