«9 травня: день побєди крові над розумом!» — Юрій Романюк

         Наперед спланована парламентською більшістю Партії регіонів, комуністів та литвинівців цинічна провокація з поділу країни на дві антагоністичні частини, зі штучного нав’язування кремлівським маріонетковим режимом з Банкової українському суспільству ідеологію та філософію т.зв. «руского міра», одним з елементів якого є популяризація червоних прапорів, відтворення і вшанування «єдиної» історії, культури, цінностей великого СРСР, обернулося  9 травня у Львові у криваве силове протистояння, внаслідок якого постраждали десятки людей.

         Понад рік т.зв. правоохоронні органи, під командуванням міністра МВС Могильова, тотально блокували будь-яке пересування представників опозиційних політичних сил територією країни, а 9 травня відверто цинічно забезпечили комфортний «зелений коридор» у супроводі міліції для заздалегідь проанонсованого приїзду до Львова декількох десятків провокаторів з російських шовіністичних партій «Родіна» та «Рускоє єдинство» з Криму та Одеси, не зважаючи на відповідну заборону суду проводити у місті Лева будь-які масові заходи, у присутності тисяч правоохоронців та дивних вибіркових дій виконавчих служб юстиції. Провокація була спланована за декілька місяців наперед на найвищому державному рівні, з благословіння президента Януковича,  реалізована і втілена у життя всупереч судових заборон, з однією метою – розколоти українське суспільство на радість Кремлю, за принципом: «розділяй і володарюй!», і продемонструвати це всьому світові.

         Силове навязування антиукраїнським тимчасовим режимом Януковича червоних прапорів в обмін на відсутність державних синьо-жовтих прапорів у Луганській області! Чи покарає тепер президент, Генеральна прокуратура, суди справжніх винуватців спланованої провокації 9 травня у Львові та інших містах: себе, губернатора, начальника обласної та міської міліції Львова, начальників ДАЇ по всій трасі кримсько-одеських вояжерів-провокаторів, губернатора луганщини?  Влада сплановано звезла до Львова безліч центральних російських ЗМІ для втілення спеціальної акції медіа-дезінформації, сподіваючись отримати запрограмований результат своєї провокації.

         Вся вина за наслідки провокації 9 травня по всій Україні персонально лежить на президентові Януковичу, прем’єр-міністрові Азарові, міністрові внутрішніх справ Могильові, парламентських фракціях ПР, КПУ, БЛ та «тушках», губернаторах та інших українофобах і україноненажерах!

         Ми повинні не забувати і всіх «противсіхів» що свідомо привели до влади яничарів, закликаючи виборців голосувати проти Тимошенко та «проти всіх», які  сьогодні видають себе за «найбільших патріотів та найпалкіших рятівників України!»  

    

         Депутат обласної ради,                                   

         голова фракції «БЮТ»                                                                        Юрій Романюк

Леся, 11.05.2011 18:59



Вибір редакції

Найпопулярніші новини