Невідомі блогери пропонують по 5 тисяч доларів за зуби націоналістів

У мережі Інтернет невідомі блогери пропонують5000 доларів за зуби львівських націоналістів

Шокуюче пропозицію блогерів викликало шквал емоцій в Інтернеті. Оголошення про «зуби львівських націоналістів» поширюють з соціальних мереж і передають з одного коментаря в інший.


 «Ми готові заплатити $ 5000 тому, хто до кінця травня принесе нам більше всього зубів львівських націоналістів, які зривали георгіївські стрічки з ветеранів у Львові 9 травня або ображали / били їх. Зуби необхідні нам для того, щоб замовити дослідження ДНК цих людей і зрозуміти, що з ними не так. Можливо, на підставі цього дослідження, від подібної патології буде знайдено ліки і налагоджено їх серійний випуск на одному з фармацевтичних підприємств», - пишуть невідомі блогери.

 «Для того, щоб уникнути фальшивок, потрібно буде надати відеодокази того, що принесені зуби дійсно належать тим, хто ображав ветеранів. По-перше, відео, де конкретна людина 9 травня 2011 зриває георгіївську стрічку з одягу ветерана або б
є його. По-друге, відео, де цей же самий чоловік добровільно передає свої випалі або видалені стоматологом зуби. Увага - ні в якому разі ніякого насильства! Тільки за взаємною згодою, добровільно», - йдеться в оголошенні.

 Цей пост отримав вже тисячі «лайків» і емоційних коментарів користувачів мережі.

Коментарі


Леся, 23.05.2011 13:31



Вибір редакції

Найпопулярніші новини