Міліція протягом двох тижнів має притягнути до відповідальності тих людей, які несли прапор неіснуючої держави — Зелик

16 травня відбулося засідання постійної комісії Івано-франківської обласної ради з питань депутатської діяльності, етики, регламенту, самоврядування, захисту прав людини, законності та правопорядку, де заслухали керівництво МВС Прикарпаття стосовно їхніх дій 9 травня.

Голова комісії Руслан Зелик відзначив свідомість політичних сил та громадських організацій, які не піддалися на провокації, спровоковані  Верховною Радою.

«А стосовно дотримання законності, працівники міліції не тільки не реагували на порушення рішення міської та обласної рад про недопущення використання червоних прапорів під час відзначення 9 травня, а в місті Коломия практично супроводжували колону на чолі якої несли прапор неіснуючої вже тоталітарної імперії – Радянського Союзу. Тому, в принципі, причин для того, щоб хвалити дії працівників МВС не надто багато», — відзначив Руслан Зелик.

Руслан Зелик говорить, що правоохоронні органи повинні довести те, що стоять поза політикою, і притягнути до відповідальності тих людей, які несли червоні прапори.

«Протягом двох тижнів працівники прикарпатської міліції повинні довести, що вони стоять поза політикою і не виконують жодних політичних замовлень, а саме: притягнути до адміністративної відповідальності тих людей, які 9 травня несли заборонений обласною радою червоний прапор радянської імперії. І цим вони повинні виправдати себе в очах громади Прикарпаття»
, — вважає Руслан Зелик.
Леся, 19.05.2011 13:05



Вибір редакції

Найпопулярніші новини