Протести молоді у Києві проти концертів на підтримку Тимошенко – аморальні – Дмитро Шлемко

Молодь Києва проти концертних турів зірок на підтримку Юлії Тимошенко. З протестними плакатами, на кшталт «Не міняйте гонор на гонорари!», «Гонорари, які ви отримуєте в 1000 разів більші за пенсію моєї бабусі!» та інші, студенти вийшли на майдан. За словати організаторів пікету, акція відбувалась не довго. Невдовзі усі плакати вилучили молодики із БЮТу, навіть застосовуючи фізичну силу, стверджують ГР «Молодь за зміни».

В Івано-Франківську висіло лише два протестних банери. В організації «Молодь за зміни» кажуть, що агітаційна кампанія Тимошенко таким чином не вдалась, присутні на концерті були лише дівчата та хлопці віком 14-16 років.

Нардеп від фракції БЮТ Дмитро Шлемко каже, протест у столиці – проблеми Києва, а загалом і демократія повинна мати моральні аспекти.

«Сьогодні демократія, але і вона повинна мати моральні аспекти. Якщо висунуті лозунги базуються на чутках хіба це не аморально? Немає точних свідчень, ніхто нічого не оголошував», — говорить Дмитро Шлемко.

За словами Дмитра Шлемка, перед виборами кожна людина визначає свої принципи, минулий протест був суб’єктивним підходом до вираження своїх принципів, і мав цілісне відношення однієї політичної сили до іншої, «а використали молодих людей, які нічого не розуміють», - підсумовує нардеп.

old_editor, 06.10.2009 20:27



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини