Ми продалися? Хай скажуть кому і за скільки — Лисюк

Незрозуміла ситуація склалася навколо Івано-Франківської обласної організації «Комітет виборців України». Численні заяви та статті в пресі про те, що, начебто, ця організація перетворилися у «конторку по інтересах» та обслуговує певні політичні угруповування. Такі висновки були зроблені на основі останнього опитування, яке проводив Івано-Франківський КВУ.

«У мене навіть є деякі підозри на рахунок того, хто займається таким чорним піаром - це людина, яка не потрапила до списку нашого останнього опитування про переможця виборів на міського голову Івано-Франківська, — розповідає Юрій Лисюк, голова Івано-Франківського обласного КВУ, — Нам не звикати, що на нас вішають усіх собак перед настанням виборів. Це на мою думку, показник того, що ми працюємо, бо якби не працювали, то не було б про що писати і говорити».

Також Юрій Лисюк розповів про процедуру підготовки та проведення опитувань.

«Ми затвердили список експертів, до якого увійшли представники преси, бізнесу, публічні та громадські діячі. Є затверджений перелік питань та кандидатів по ним. Наші волонтери самотужки провели це опитування-анкетування. Нам цікава щира думка людини і тому ми не прив’язували анкету до експерта - усі вони є анонімними. Потім ми розіслали прес-релізи із прохання опублікувати плоди нашої роботи - хтось погодився, хтось — ні. Це не суттєво», — каже Юрій Лисюк.

За словами голови обласного КВУ, вони і надалі планують проводити опитування по різним темам.

«Ми очікуємо збільшення таких поганих статей, різних акцій. Якщо говорять, що ми продалися, то хай тоді договорюють кому і за скільки», — говорить Юрій Лисюк.

old_editor, 06.10.2009 17:15



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини