26 січня, Четвер
10:56

ЗАТ «Лукор» виділив у 2012 році на соціальні проекти Прикарпаття сім мільйонів гривень

0
Основні кошти підуть на розвиток дитячо-юнацького спорту
26 квітня, Понеділок
30 листопада, Понеділок
19:58

У Калуській міській поліклініці можна буде лікувати хребет

0
За даними діагностичних досліджень пацієнтів, що проводяться в Калуській міській поліклініці за допомогою сучасного мультиспірального чотиризрізового комп'ютерного томографа «Asteion» виробництва японської фірми TOSHIBA, у 75 відсотків людей, які тут проходять обстеження, лікарі-рентгенологи виявляють захворювання хребта. Насторожує й те, що ця патологія, як стверджують медики, досить поширена в осіб працездатного віку – від 35 років і старших.

22 листопада, Неділя
13:39

Дві тисячі доз вакцини – для щеплення калуських нафтохіміків

0
Для проведення вакцинації працівників найбільшого на Прикарпатті нафтохімічного комплексу, який у Калуші об’єднює в собі два підприємства – ТОВ «Карпатнафтохім» і ЗАТ «ЛУКОР», придбано дві тисячі доз французької вакцини VAXIGRIP. Кошти на ці потреби виділила управляюча компанія – ВАТ «ЛУКОЙЛ».

4 листопада, Середа
17 серпня, Понеділок
15:52

«Карпатнафтохім» і Калуська ТЕЦ укладуть два договори

0
ТОВ «Карпатнафтохім» і виробнича філія «Калуська ТЕЦ» ДПЗД «Укрінтеренерго» найближчим часом планують укласти два договори, що стосуватимуться подальшої співпраці найбільшого в місті підприємства-споживача теплової енергії та єдиного в Калуші підприємства, яке має необхідні виробничі потужності для задоволення потреб в теплофікаційній воді будь-яких промислових замовників.

14 травня, Четвер
14:13

Очисні «ЛУКОРу» пару не отримують, але працюють без збоїв

0
Єдині в Калуші очисні споруди ЗАТ «ЛУКОР» щомісяця приймають на очищення понад 1 млн. куб. м промислових та господарсько-побутових стічних вод. Приблизно в таких об’ємах надходять вони сюди і з 29 квітня 2009 року, тобто з того дня, коли було повністю зупинено Калуську ТЕЦ і відповідно припинено виробництво пари для потреб цеху розділення повітря ТОВ «Карпатнафтохім», цеху НіОПСВ ЗАТ «ЛУКОР» та інших структурних підрозділів нафтохімічного комплексу.
28 травня, Середа


Вибір редакції

Найпопулярніші новини