Калуські нафтохіміки безкоштовно харчуватимуться за вітамінними столами

Перший керівник ТОВ «Карпатнафтохім» і ЗАТ «Лукор» Сергій Чмихалов провів оперативну нараду зі своїми заступниками, начальниками відділів і служб, на якій були обговорені та погоджені заходи щодо недопущення епідемії грипу та території підприємств.

З метою зменшення контактів між працюючими вирішено тимчасово не проводити зборів та нарад, обмежити кількість відвідувачів заводоуправління, заборонити проведення будь-яких екскурсій на об’єкти ТОВ «Карпатнафтохім». Для вирішення життєвонеобхідних оперативних питань рекомендовано перейти на селекторні та телефонні зв’язки.

Щоб не допустити переохолодження людей будуть облаштовані в недіючих цехах місця для обігріву працюючих. Терміново передбачено закупки зимові комплекти спецодягу і взуття та видати працівникам, які, можливо, ще ними не забезпечені. Так само заплановано придбати для виробничників певну кількість масок і ватно-марлевих пов’язок.

Керівникам підрозділів наказано у випадку скарг працівника на підвищення температури тіла (головні болі, болі в горлі тощо) негайно направляти його до медпункту підприємства. До роботи в медпункті заводоуправління рекомендовано додатково залучити ще одного медичного працівника, а сам заклад забезпечити необхідними медикаментами та придбати для нього стерилізатор.

Для обов’язкового проведення щеплення працівників ТОВ «Карпатнафтохім» і ЗАТ «Лукор» вирішено закупити 2 тис. доз вакцини. Також дано вказівку керівникові ТзОВ «ТВП» організувати у заводських їдальнях безкоштовні вітамінні столи, де обов’язково повинні бути часник, цибуля, лимони, чай з шипшини чи інші вітаміновмісні напої. На закупівлю цих продуктів харчування будуть виділені кошти з бюджету підприємства.

Василь Ткачук

old_editor, 04.11.2009 15:01



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини