«Студентська Республіка» — можливість кожного спробувати себе у ролі політика — Микола Грабовецький

Чотирнадцятого червня у парку Шевченка з 9:30 розпочнуться ігри «Студентської республіки». Різноманітні конкурси та фестивалі, політичні ігри і змагання, після чого в понеділок ввечері громадяни «Студентської республіки» оберуть свого мера та студентський магістрат. Участь можуть взяти всі бажаючі студенти.

«Наразі зареєструвались п’ять команд, — говорить один із організаторів Микола Грабовецький, — Дві з Прикарпатського університету, дві з Нафти та газу і одна із Галицької академії. В командах по шість осіб. Це активні та веселі молоді люди».

В ході «Студентської республіки» створюється ціла держава зі своїми законами та навіть валютою. Кожен може відчути смак влади та себе в ролі політика.

«Студенти на короткий час мають можливість забути про ту іншу, за межами гри державу», — говорить Микола Грабовецький.

Житимуть громадяни просто неба у палатках поруч стоянки для човнів на міському озері. В кінці літі обраний мер та магістрат поїдуть до Криму на всеукраїнську «Студентську республіку».

«Проїзд та проживання студентів у Криму абсолютно безкоштовне. Цього року це вже восьма «Студентська Республіка». Студенти з захопленням приймають участь. Це розважальний захід, в якому може взяти участь будь який студент», — говорить Микола Грабовецький.

old_editor, 10.06.2009 15:07



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини