За успішні творчі звіти , я обіцяю виділити більше коштів на розвиток культури — Палійчук

Сьогодні в залі засідань в приміщенні ОДА відбулося урочисте нагородження культурно-мистецьких діячів та учасників Фестивалю мистецтв України.

Зі зверненням і подякою учасникам звернувся Микола Палійчук, губернатор Прикарпаття.

«Я хочу висловити подяку керівникам колективів, щирим патріотичним учасникам творчого фестивалю і, особливу подяку нашим спонсорам та меценатам. Івано-Франківська область — один з найкращих центрів в державі з підготовки колективів. Якщо кожні творчі звіти будуть такими ж успішними, я обіцяю, що наша культура буде розвиватися і для цього буде виділено більше коштів»,— каже Микола Палійчук.

За високопрофесійну майстерність, вагомий внесок у збагаченні національної культурно-мистецької спадщини та активну участь у проведенні Фестивалю мистецтв України нагородили відзнаками обласної державної адміністрації 83 особи. З них: 9 чоловік отримало медалі «За заслуги перед Прикарпаттям» III ступеня, 5 чоловік були нагороджені медаллю «За меценатство», а також 29 осіб отримало почесну грамоту облдержадміністрації з виплатою одноразової матеріальної допомоги в розмірі 100 грн. кожному.

«Наша держава побудована на народних традиціях. Висловлюю подяку всім учасникам. Бо те, що ви робите — це побудова країни і держави»,— каже Ігор Олійник, голова обласної ради.

old_editor, 03.06.2009 18:29



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини