Хто вкрав «Олімп»? Спортсмени розпочинають пікетування

Протягом двох днів четвертого та п’ятого червня під стінами ОДА, а на другий день біля спорт комплексу «Олімп» учасники акції вимагатимуть повернення спортивного центру у власність громади. Протестантів збереться чимало – щонайменше 300 осіб.

На протесті будуть присутні віце-президент обласної федерації боксу, президент федерації греко-римської боротьби, президент федерації вільної боротьби а також представники коледжу фізичного виховання та всі, кому небайдужий розвиток спорту.

Акція пройде під гаслом «Поверніть «Олімп» дітям».

За словами Віталія Матешка, начальника управління спорту МВК, саме діти страждають від усіх інтриг, які крутяться навколо «Олімпу».

«Питання про незаконне володіння спорткомплексом піднімалось не одноразово на колегіях, — говорить Віталій Матешко, — І підніматиметься на сесії обласної ради. В приміщенні наразі ведеться ремонт і він не діє. Працюють лише корти, але останнім часом і вони зачинені. Ремонт обов’язково завершиться, якщо комплекс повернеться у власність області».

Віталій Матешко прогнозує не швидке закінчення всіх судових процесів та апеляцій. «Це велика проблема, яка ще не скоро вирішиться. А в цей час дітям немає де займатись спортом», — каже Віталій Матешко.

old_editor, 03.06.2009 18:20



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини