Ми на сто відсотків виконали план призову громадян на строкову військову службу — Долгашов

На Прикарпатті завершилась призовна кампанія «Весна-2009», яка тривала з 1 квітня. Повідомляє підполковник Тарас Грень, західний регіональний медіа центр Міністерства оборони України.

«Ми на сто відсотків виконали план призову громадян на строкову військову службу, – зазначив обласний військовий комісар підполковник Геннадій Долгашов. – Під час цієї кампанії до лав Збройних Сил було скеровано 672 прикарпатці. Особливістю нашого регіону є те, що юнаки в своїй переважній більшості з великим бажанням ідуть служити. Тому ми можемо вибрати лише кращих як за здоров’ям, так і за психологічними показниками. Про якість нашого призову красномовно свідчить те, що ні з осені минулого року, ні з цієї призовної кампанії не було жодного повернення з військ хлопців, яких «забракували» військові лікарські комісії вже на безпосередньому місці служби».



Як і в попередні призови, юнаки з Івано-Франківської області проходитимуть службу у різних родах та видах Збройних Сил України на всій території держави, а 20 найкращих представників регіону представлятимуть Івано-Франківськ у так званій «Президентській роті».





old_editor, 03.06.2009 17:26



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини