В Івано-Франківську за допомогою тренінгу тата і доньки шукатимуть між собою спільну мову

В Івано-Франківську стартує проект Юрія Солов’я, лідера ГО «Громадський форум» за підтримки польсько-американського фонду «Свобода» під назвою «Тато і донька».

Поштовхом до створення цієї програми стало збільшення неблагополучних сімей, сімейне насильство та байдужість.



Першим пунктом проведення цієї місії стало місто Львів . «Ця програма викликала справжній фурор серед молоді. Адже це чудовий шанс знайти спільну мову зі своїм батьком, знайти вільний час один для одного і поговорити про все те, про що раніше не могли. Ми дуже сподіваємось на підтримку і розраховуємо на велику кількість охочих взяти участь», — каже Леся Крип’якевич, заступник голови Фонду святого Володимира.

У програмі передбачаються комплексні заходи під назвами: «Діалог батька та доньки», «Тато-донька-світ», «Серце для серця», а також спілкування і сімейний обід.

До участі у вишколі запрошуються дівчата віком від 13 до 23 років. З огляду на специфіку програми, з батьком допускається лише одна донька. Вартість вишколу на двох – 50 гривень. Також забезпечується допомога тим сім’ям, які не в стані оплатити послугу, але про це варто повідомbти організаторів завчасно .

«Проведення таких соціальних програм не обіцяє абсолютних змін у сімейних відносинах, але сприяє їх поліпшенню», — каже ведучий програми Адріан Буковинський.

old_editor, 21.05.2009 19:06



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини