Органи місцевого самоврядування працюють ефективніше — американський посол

Верховній Раді необхідно брати приклад з органів самоврядування. Вільям Тейлор, посол США в Україні, зазначив, що політичні партії набагато продуктивніше та цілісніше працюють на місцях.

«Я бував у різних містах України, — говорить Вільям Тейлор, — До прикладу, у Харкові та Луганську депутати працюють злагоджено, доходять до компромісів у конфліктних ситуаціях і таких прикладів можна навести багато. Києву необхідно вчитись такої політичної поведінки».

Віктор Анушкевичус, міський голова Івано-Франківська, погодився з послом і сказав, що позиція влади в Івано-Франківську є консолідованою.

«Органи самоврядування, міські голови є ближчими до людей. Депутати Верховної Ради повинні розуміти, що тільки об’єднавшись, можна подолати наслідки світової економічної кризи. Тільки так Україна зможе зробити крок вперед», — каже Віктор Анушкевичус.

Вільям Тейлор в свою чергу підмітив, що ідею об’єднання депутатів Верховної Ради висловлюють багато чиновників з різних областей України, тому центральній владі варто було би прислухатись до депутатів на місцях.

old_editor, 14.05.2009 13:53



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини