Франківці зірковим футболом не зацікавились

«Про конкретні цифри отриманих коштів від футболу говорити ще зарано, — каже заступник начальника управління у справах сім’ї та молоді МВК Ростислав Микитюк, — Були вихідні, люди відпочивали тож кошти лише підраховуються».

Ростислав Микитюк каже, що організацією події задоволений, а от кількість глядачів розчарувала.

«Для себе оцінюю шоу на трійку з плюсом по п’ятибальній системі. Половину білетів було розкуплено, але найбільш дешевих. Залишилось багато не розкуплених – близько п’ять тисяч квитків», — говорить Ростислав Микитюк.

Проте зірки поїхали тільки з позитивними враженнями. Ростислав Микитюк зазначив, що якраз зірки були задоволені всім: гостинністю, обслуговування та найбільше їх вразило те, що на поле вийшли ті, хто дійсно був заявлений, і вони не очікували такої гри.

«У Хмельницькому теж проводився зірковий футбол, але там грати вийшли зовсім не ті, хто був заявлений. Команда МВК показали непоганий результат. Це були ветерани футболу, які були серйозно підготовлені. Взагалі, гості відмітили, що Франківськ зустрів їх найкраще з усіх міст, де їм довелось побувати», — каже Ростислав Микитюк.

old_editor, 12.05.2009 17:38



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини