«Зірки» футболом задоволені

Після матчу, головний герой зустрічі, Олександр Педан, на рахунку якого, нагадаємо, три м’ячі у ворота чиновників, відзначив, що футбол був цікавим.

«Можу одразу сказати, що у вашій команді грали не тільки представники влади, але й декілька професійних футболістів та тренерів, — сказав Олександр Педан, — Протистояти їм було дуже важко».

Також Олександр зазначив, що помітив під час гри, як судді «побоювалися» свистіти у бік своїх гравців – гравців ФК «Ратуша».

«Це неправильна практика, коли поєдинок судить суддя з того ж міста, що і команда, але ми грали не у професійний футбол. Це було більше шоу, яке в якийсь момент перейшло рамки цього шоу», — каже Олександр Педан.

Згоден з думкою свого партнера по команді фронтмен гурту «Друга ріка» Велерій Харчишин, який додає: «Ми перемогли свою втому, свою лінь, і все ж таки досягли того рахунку, на який розраховували».

Підсумовуючи, гравці ФК «Маестро» висловили своє задоволення зіграним поєдинком та зізналися, що насправді приїхали до Івано-Франківська, щоб побачити його жителів та привітати їх з Днем міста, Днем Перемоги та Днем матері.

old_editor, 10.05.2009 20:35



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини