Ніхто з учасників ФК «Маестро» не заробляє на цьому грошей — Положинський

«Ми приїхали не виступати з концертом, а в першу чергу зіграти у футбол», — сказав на прес-конференеції лідер гурту «Тартак» Сашко Положинський.

За його словами, зірки розуміли важливість цього матчу для івано-франківців, тому приїхали, навіть попри трагічну подію, що трапилася в Києві.

«Справа в тому, як ви всі знаєте, що трагічно загинув наш друг Ігор Пелих, і ми сумнівалися чи їхати на футбол чи залишитись в Києві, — розповідає Сашко Положинський, — Ми вирішили їхати, тому що ми знаємо, що Ігор би сказав «Ви що хлопці, подуріли?! Звичайно їдьте. Вас чекають люди».

Підсумовуючи, Сашко Положинський відзначив, що на такого роду футбольних матчах ніхто з гравців його команди не заробляє грошей.



«Ніхто з учасників ФК «Маестро» не заробляє на цьому грошей, — підсумовує Сашко Положинський, — Для нас усіх це величезний інтерес, захоплення та розуміння цієї справи».

Нагадаємо, що гроші, виручені від продажу квитків на зірковий футбол, підуть на реалізацію проекту соціального таксі для людей з особливими потребами.

old_editor, 10.05.2009 13:48



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини