В Івано-Франківську проходить святкування події, яка не має кордонів та не підвладна часу

Сьогодні весь пост-Рядянський Союз святкує 64 річницю Перемоги у Великій Вітчизняній війні. В Івано-Франківську чимало людей різного віку прийшли ввідати свою шану загиблим воїнам.

Дали про себе знати і вибори, які відбудуться невдовзі: всюди майоріли прапори від політичних партій, а ветерани жартували, що проголосують за того, хто більше заплатить, мовляв, хоч якусь користь матимуть від виборів.

На святкуванні були присутні місцеві чиновники. Зокрема, голова Івано-Франківської ОДА Микола Палійчук прийшов привітати колишніх воїнів зі своїми дітьми і пообіцяв зробити все, щоб подвиги ветеранів пам’ятали майбутні покоління.

«Пам’ять про цих людей житиме вічно. Вони ввідали життя за Україну, і ми зобов’язані, щоб жодна нога не ступила на нашу землю», — сказав Микола Палійчук.

Міський голова Віктор Анушкевичус зазначив, що влада дбає, аби забутим не був ніхто, і з цією метою міська влада виділила гроші на реконструкцію меморіального комплексу загиблих воїнів.

«Ми збережемо світлу пам’ять про загиблих, довіку будемо їм вдячні та низько кланяємось тим, хто дожив до 64 річниці», — сказав Віктор Анушкевичус.



old_editor, 09.05.2009 20:34



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини