Як «зірки» з чиновниками у футбол грали

9 травня на полі стадіону «Рух» збірна-команда працівників виконавчого комітету міської ради – ФК «Ратуша» зіграла благодійний товаристський матч проти команди «зірок» української естради – ФК «Маестро».

Матч розпочався з хвилини мовчання за телеведучим Ігорем Пелихом, котрий днями трагічно загинув в автокатастрофі.

Що ж до гри, то вона була насичена боротьбою та безкомпромісністю. Справжнім героєм матчу став телеведучий Олександр Педан, який зробив хет-трик у ворота франківських чиновників. Саме Олександрові вдалося відкрити рахунок у грі, влучно реалізувавши передачу партнера.

Пропустивши, господарі поля активізувалися в атаці, завдяки вдалим діям тренерів-викладачів, які періодично змінювали на полі представників влади. Саме дубль тренера Ігоря Гогіля зумів «переломити» хід поєдинку та вивести команду Франківська вперед.

Збільшити перевагу своєї команди вдалося капітану ФК «Ратуша» Віктору Анушкевичусу, на рахунку якого третій м’яч у ворота гостей.

«Зірки» не хотіли програвати цей матч. Саме після рахунку 3:1 на користь «Ратуші», за справу взявся Олександр Педан, який скоротив відставання у рахунку. У відповідь голова молодіжної організації Микола Зелінський забив четвертий м’яч у ворота гостей.

Проте, «зіркам» таки вдалося дотиснути господарів поля. Два точні постріли у виконанні Педана та Костинського встановили підсумкові 4:4.

old_editor, 10.05.2009 13:41



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини